Benvinguts i benvingudes al Sender del Silenci, un passeig per la natura, la història, la flora i la fauna del barranc de Santes Creus.

Aquest és un Sender dissenyat, pensat, dibuixat, creat i produït amb molt d’amor i tendresa per un grup de persones amants de la natura i de la història i implicades amb el bon funcionament de la Finca de l’Ecotros. Volem agraïr especialment la feina realitzada pel Chuchi, la Luana, l’Àlvaro, la Inès, l’Aurora, el Joan Enric, el Xavi, el Moha, el Daniel i moltes altres persones que ens han donat idees i recolçament.

El Sender compta amb 12 parades actualment. L’inici del Sender està al costat de la casa principal de la Finca de l’Ecotros (40.87853 – 0.76807 – https://goo.gl/maps/E7ERrWtygcHJBgnc9).  A partir d’aquest punt, seguint el camí marcat amb branques i pedres, podreu recòrrer tot l’itinerari.

Podeu veure la ruta amb les parades utilitzant l’aplicació de wikiloc: https://es.wikiloc.com/rutas-a-pie/lametlla-de-mar-96716059. A cada parada trobareu un codi QR que us portarà a la pàgina de la parada on trobareu un pdf amb la informació que us volem explicar.

També us podeu descarregar el nostre mapa il·lustrat!

Sender senzill, circular, d’un kilòmetre de durada amb molt poc desnivell i gratuïta. Si voleu visites guiades i/o teatralitzades, truqueu al 661 84 35 08.

Esperem que gaudiu del que us hem preparat tant com nosaltres hem gaudit dissenyant-ho!

No dubteu a deixar-nos els vostres suggeriments i impressions.

 

 

 

Normes:

Per cuidar el sender, us demanem:

– No llençau burilles ni cap tipus de brossa, podeu guardar-ho tot i dipositar-lo quan arribeu al punt final del Sender

– No sortir-se del camí ja marcat. Respectar l’entorn i tot forma de vida.

– Si fas la visita lliure, l’empresa no es fa responsable d’accidentes per imprudència.

Recomanacions:

– Gaudiu del Sender!

– Feu servir roba còmoda i calçat adequat. La Sendera és senzilla però hi ha algunes zones amb una mica més de dificultat.

– Esteu en un entorn natural i una part del Sender transcorre per espais de la Xarxa Natura 2000.

Horari:

– Divendres de 17.00 a 20.00h.  – Dissabtes de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 20.00h.  – Diumenges de 10.00 a 13.00h.  – Visita lliure: aportació voluntària recomanada de 2€/adult.  – Visites guiades amb una durada de 90min. Preu : 20€ fins a 6 persones, persona extra, 3€.  – Visita guiada per a grups: 30€ a partir de 10 persones. Grups fins a 15 persones, per cada persona extra, 3€

El Sender del Silenci és l’actuació 9D del projecte “Restauració fluvial i custòdia del Barranc de Santes Creus, de les seves capçaleres i de la zona humida de la desembocadura” finançat per l’Agència Catalana de l’Aigua.

   

FINANÇAT:

Agència Catalana de l’Aigua    

DESENVOLUPAT:

Graëllsia, Grup d’Estudis i Comunicació Ambiental  

Ecotros  

Col·laboren:

Ajuntament de l’Ametlla   

Plàncton divulgació i serveis marins