pebrot

Els nostres projectes

Desenvolupem diferents projectes sostenibles, paral·lelament a la producció agrícola, relacionats amb la producció d’energia neta, la bio-construcció, el compostatge, l ‘aprofitament i emmagatzematge d’aigua de pluja.

ESTACIO SOLAR TRANSPORTABLE

L’estació solar transportable és un remolc de doble eix al qual se li va fabricar una caixa a mesura per instal·lar 8 plaques solares de 250 watts connectades a un sistema de dos bateries de liti de 4,75 kW. Disposar d’energia renovable a qualsevol punt de la finca es un objectiu fonamental. Actualment les plaques solars donen electricitat neta a tota el magatzem-casa agrícola, a les bombes del projecte d’aqüicultura, permeten recarregar les eines elèctriques de treball…

Furgoneta elèctrica

Hem aconseguit quasi tancar el cercle amb la furgoneta elèctrica NISSAN NV200. Carregar la furgoneta amb les plaques solars encara no es una realitat però esperem en el futur poder ampliar les plaques solars i que ens permeti carregar la furgoneta amb l’energia solar. Aconseguir això significaria recuperar la sobirania energètica i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle a casi 0. Repartir productes ecològics de km 0 és quasi una realitat!

Actualment es pot carregar la furgoneta als punts de càrrega que estan disposats a casi tots els municipis. El camí per recórrer és encara llarg i has de planificar molt bé els teus desplaçaments, però eines com la comunitat d’usuaris d’electromaps ens ajuda molt en les nostres electro-aventures!