enciam

SOBRE NOSALTRES

L’ecotros és un projecte viu liderat pel Daniel Méndez que sempre es troba acompanyat per amics i amigues, woofers, col·laboradors, veïns… que conformen l’ànima del projecte i que ajuden a fer-lo avançar amb les seves idees, saviesa i alegria!

Un dels mantres de l’Ecotros és : ” Mai no dubtis de que un petit grup de persones compromeses poden canviar el món, de fet, són els únics que ho han aconseguit”. Doncs, exactament això és el que volem fer, canviar el model de consum alimentari de les famílies apropant els productes hortícoles i frutícoles ecològics, reduint la contaminació a la mínima expresió.

Daniel Méndez

Dani Méndez

Mariner de professió i pagés per vocació, fa uns anys va decidir que el futur del planeta passava per tornar a treballar la terra, augmentar la seva fertilitat i recuperar antigues maneres de fer.

Chuchi

Chuchi, l’ànima de l’Ecotròs. El més jove d’espèrit, hàbil community manager de la vida, creador de connexions, músic, insaciable alumne i modest professor. Mai et voldràs perdre una de les seves històries!

¿QUIERES CONOCERNOS?